Драги наши ученици од ЧЕТВРТО одделение, овде можете да ги најдете наставните содржини и активности кои треба да се изучуваат овој период.

Направете вашето слободно време да биде искористено правилно и корисно!

Ви посакуваме добро здравје, и останете дома!

#OстаниДома

Неделна прогама од 11do-13.03-2020год.- ЧЕТВРТО одд.

Неделни активности по англиски јазик од 16-20.03.2020 год.-ЧЕТВРТО одд.

Прогама-за-16.03-2020od-Copy

IV-oddelenieza-den-16.03.2020-ponedelnik

od-16.03.do-20.03.2020

активности-за-11.12.-и-13.-03-за-4-одделение

18.03.-IV-3-i-IV-4

давидова-ѕвезда

GOLEMA-BUKVA

Активности-за-1819.20-.03-2020

НЛ.Дали-сите-коски-растат-со-иста-брзина

Раст-на-скелетот-1