Драги ученици од ТРЕТО одд, Ви ги приложуваме наставните содржини и активности кои треба да се изучуваат за периодот кој треба да останеме дома според препораките на Владата.

Имајте добро здравје, и Вашето слободно време искористете го рационално и едукативно!

#ОстаниДома

Наставни содржини за ТРЕТО одделение за 16.03.2020 год,

Презентација-Културни традиции-ТРЕТО одд.

Програма-за-16-.03.-2020_TRETO

РЛ-Содржатели-на-2345-и-10_TRETO

Неделно-III-одд.-16.03-20.-03.2020-г.

Наставни-содржини-предвидени-за-18.03.2020-среда

 

3-odd.-Aktivnosti-za-sodrzinite-predvideni-za-den-17.03.2020-vtornik

Наставни-содржини-предвидени-за-18.03.2020-среда

МОИТЕ-СЕТИЛА-ДОПИР

Отпечатоци-и-допир-ИКТ-5

Трето-одделение.Наставни-содржини-предвидени-за-19.03.-2020-четврток

moite-setila

https://quizizz.com/join/quiz/5e72bb22fe60e2001bfd54e8/start?studentShare=true&fbclid=IwAR0AHIeKO_h1eU6taW9VB-MqKG07jZ_XvdpLTjQRvvIxdJ8k9JijC6AoXQY