Драги наши петтоодделенци, овде ќе ви ги истакнуваме сите наставни содржини кои треба да се учат овој период.

Ви посакуваме добро здравје и следете ги препораките на Владата! Останете дома!

Наставни содржини за ПЕТТО одд, за 16.03.2020 год.

Природни-науки-петто-одделение-9-13.03.2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

За-5-одделение-активности-за-содржините-предвидени-за-18-20-.-03-.-2020-година

Aktivnosti-V-odd-23.03.2020